Femina.mk | Женски сајт и форум

Коронавирус во Македонија

 • 343.263
  вкупно случаи -
 • 447
  активни -
 • 333.274
  оздравени -
 • 9.542
  смртни случаи -
ЗАБАВАПРОМО
   
   

ПЛОДНИ ДЕНОВИ

Календар на плодни денови

Најавете се за овде да ги гледате вашите плодни денови, без постојано да ги воведувате вашите податоци.

Ако сè уште не сте регистрирани, кликнете овде.

Анкета

Анкета
Колку често купувате онлајн?
 • 36%
 • 30%
 • 18%
 • 17%
Се испраќа...

(Вкупно: 8142 гласа)

Цитат

ПЕЈ како никој да не те слуша, ЉУБИ како никогаш да не си бил повреден, ТАНЦУВАЈ како никој да не те гледа и ЖИВЕЈ како на Земјата да е рај.

Непознат автор

Виц

Разговараат сопруг и сопруга:

Тој: Пак ми ја имаш „исчистено“ сметката.

Таа: Па да, затоа што те сакам.

Тој: Каква врска имаат парите со љубовта?

Таа: Знаеш како велат - Чиста сметка, долга љубов.